Vineri 20 Septembrie

Un bărbat și-a luat băiețelul de 4 ani ostatic și a amenințat că-i va face rău! Încerca să-și convingă fosta parteneră să se împace cu el - FOTO


Un bărbat de 31 de ani din Mureș și-a amenințat fosta parteneră de viață că va ucide copilul pe care îl au împreună și se va sinucide dacă femeia nu se va împăca cu el. 

Individul a dus băiețelul de 4 ani într-o pădure, unde s-au deplasat de urgență și forțele de ordine, alertate de mama disperată.

”La data de 8 septembrie 2024, în jurul orei 16:30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că fostul său partener, în vârstă de 31 de ani, din Band, a ameninţat-o că îi va ucide fiul minor, în vârstă de 4 ani, pe care îl au împreună, după care va comite suicid, în cazul în care aceasta nu va accepta să reia relaţia cu el.

Având în vedere gravitatea situaţiei, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a fost constituită, de îndată, o echipă operativă complexă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Band, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi un negociator, care s-au deplasat de urgenţă la locul unde se aflau bărbatul şi copilul, respectiv într-o pădure din zona localităţii Band, judeţul Mureş”, a transmis, duminică seară, Poliţia Română.

Din fericire, în urma unor discuții purtate cu un negociator, bărbatul a fost de acord să elibereze într-un final minorul, potrivit News.ro.

Bărbatul a fost dus la Poliție iar ulterior a fost transportat la Psihiatrie, dar s-a ales și cu dosar penal pentru amenințare dar și cu un ordin de restricție.

Copilul a fost recuperat în siguranță, fiind teafăr şi nevătămat, fără urme vizibile de violenţă.

Screenshot 2024-09-09 130208.png

Comentarii Facebook