Vineri 27 Septembrie

Un biciclist a fost lovit de o mașină într-o comună din Cluj. Bărbatul a fost transportat la spital


Un accident rutier a avut loc în comuna Petreștii de Jos, astăzi, 25 septembrie, în jurul orei 12:00, atunci când un biciclist a fost lovit de un autoturism.

În urma incidentului rutier, bărbatul de aproximativ 50 de ani a fost transportat la spital. 

La acest eveniment au participat Pompierii din cadrul Detașamentului Turda.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza comunei Petreștii de Jos. Mai exact, în accident a fost un biciclist de aproximativ 50 de ani. Acesta a fost transportat la spital de către echipajul SAJ, fiind conștient și cooperant,” a transmis ISU Cluj.

,,În data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs în comuna Petreștii de Jos.

Din cercetările derulate la fața locului a rezultat că, o  tânără, de 20 de ani, care conducea autoturismul dinspre localitatea Săvădisla, ar fi acroșat un biciclist în timp ce s-ar fi angajat în depășirea acestuia, în condiții ce urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor.

La testările cu aparatul etilotest, biciclistului, respectiv un bărbat de 54 de ani, i-a rezultat alcoolemia de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul," a precizat IPJ Cluj.

Comentarii Facebook