Duminica 8 Septembrie

Un câine a fost rănit grav de un paznic, într-o comună din Cluj! Bărbatul a folosit o armă


Un câine a fost împușcat în localitatea Vale din comuna Aluniș.  Câinele din rasa Ciobănesc Carpatin a fost rănit la una dintre lăbuțe. 

Proprietarul, un tânăr de 25 de ani a alertat imediat Poliția. În urma cercetărilor polițiștii au descoperit că un paznic ar fi fost cel care a împușcat patrupedul.

,,În acest sens, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au demarat verificări cu privire la cele sesizate, constatând că, un bărbat, de 56 de ani, în calitate de paznic de vânătoare, aflat în exercitarea atribuțiilor specifice pentru protecția fondului cinegetic, ar fi executat un foc cu arma de vânătoare asupra unui exemplar canin care ar fi pătruns în fondul cinegetic.”, informează IPJ Cluj, potrivit Gherlainfo.ro 

Astfel, la nivelul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a fost înregistrată plângerea penală a unui tânăr de 25 de ani, din comuna Aluniș, cu privire la aspectele menționate mai sus.

În cauză, pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs evenimentul, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de uzul de armă fără drept și rănirea animalelor cu intenție. 

Foto: Ionete/Wikipedia 

Comentarii Facebook