Duminica 15 Septembrie

Un câine agresiv umblă liber pe străzile din Cluj-Napoca: „Cei de la Ecarisaj nu au reușit să-l prindă. Să nu așteptăm să se întâmple o nenorocire”


Un clujean susține că un câine agresiv se plimbă pe străzile din carierul Borhanci. El a relatat că soția sa a semnalat problema încă din iulie 2023, însă angajații de la Centrul de Ecarisaj nu au reușit să prindă patrupedul. 

Odată cu trecerea timpului, câinele a devenit din ce în ce mai agresiv, iar locuitorii din zonă se tem să mai iasă din case. 

De asemenea, clujeanul a cerut intervenția autoritățile pentru a remedia problema, mai ales că în curând va începe școala iar copiii din cartier trebuie să meargă pe jos, pe străzile pe care se află un câine agresiv. 

Doresc să sesizez existența unui câine care își duce veacul pe Aleea Uranus (cart. Borhanci) de mai bine de 1 an de zile. 

Menționez faptul că soția mea a fost în corespondență cu Centrul de Ecarisaj Cluj încă de anul trecut, din luna iulie 2023; aceștia au venit la fața locului de vreo 2-3 ori, nereușind să prindă acest câine. 

Între timp, câinele a devenit agresiv, copiii și nu numai, din zonă, temându-se să mai circule singuri pe stradă. 

Având în vedere apropierea începerii anului școlar, când copiii vor fi nevoiți să circule pe stradă, vă rog să insistați la cei specializați să intervină, în regim de urgență, pentru prinderea acestui patruped. 

Să nu așteptăm să se întâmple vreo nenorocire, având în vedere trecerea a mai mult de 1 an de zile de când a fost semnalată această problemă.”, a semnalat un clujean. 

Comentarii Facebook