Sambata 28 Septembrie

Un cartier din Cluj-Napoca, pe primul loc în topul celor mai sigure cartiere din țară. Unde se simt clujenii cel mai în siguranță


Un studiu realizat de Storia, cu date preluate din Google Traffic, Google Places, Airly, cât și date subiective preluate de la locuitorii din cartierele incluse pe platformă, a dezvăluit că mai multe cartiere din Cluj-Napoca, se află printre cele mai sigure din țară. Mai mult decât atât, Cluj-Napoca este chiar pe podiumul celor mai sigure orașe din țară.

În prezent, Brașovul ocupă primul loc în topul orașelor considerate cele mai sigure, cu un scor total de 83 de puncte, urmat de Oradea (81,8), Cluj-Napoca (81,5) și Sibiu (80,7). De asemenea, în topul celor 10 orașe în care românii se simt cel mai în siguranță, conform trai.storia.ro.

În primele zece cele mai sigure cartiere din toată țara se află șapte care sunt chiar din Cluj-Napoca. Cartierul Andrei Mureșanu este considerat cel mai sigur din toată țara, urmat de Orizont, din Buzău. Cartierele Grigorescu și Europa se situează pe locurile 3 și 4, urmate de Gruia și Colonia Borhanci, pe 5-6. Cartierul Scriitorilor se află pe locul 7, Zorilor și Bună-Ziua locul 8, respectiv 9, iar pe 10 se află Valea Cetății, din Brașov.


Comentarii Facebook