Un clujean a comandat cele mai multe porții de pui din România în ultimul an: ,,A stabilit un record impresionant”


Un clujean a reușit o performanță destul de neobișnuită. A comandat aproape 600 de porții de pui în prima jumătate a anului, reușind să stabilească un record impresionant.

O analiză efectuată de o platformă locală de livrare a anunțat că un clujean deține recordul pentru cele mai multe porții de pui comandate, în prima jumătate a acestui an.

În același timp, Cluj-Napoca se află pe locul 5 în regiunea Europei de Sud-Est pentru cele mai multe comenzi plasate.

,,În caz că n-ai auzit deja, un clujean a stabilit un record impresionant, comandând aproape 600 de porții de pui în prima jumătate a anului. Cluj-Napoca s-a clasat pe locul 5 în regiunea Europei de Sud-Est pentru numărul de comenzi pe platformă,” a transmis platforma locală de livrare rapidă.

Românii preferă să comande burgeri mai ales în sezonul de iarnă, însă în luna octombrie au fost înregistrate cele mai multe comenzi în această categorie. De asemenea, ziua din săptămână în care utilizatorii au plasat cele mai multe comenzi de burgeri anul trecut a fost vinerea. În ceea ce privește intervalul orar, vârful comenzilor s-a situat între orele 19:00 – 20:00, semn că burgerul acoperă, de cele mai multe ori, masa de seară, potrivit datelor analizate.


Comentarii Facebook