Un clujean a descoperit un ,,musafir” nepoftit la el în apartament după o dezinsecție la subsolul imobilului: ,,Toți gândacii au fugit pe unde au putut”


Venirea toamnei aduce în prim plan și una dintre cele mai mari și cunoscute fobii din lume, păianjenii. Timp de câteva săptămâni există mai multe șanse ca apartamentele și casele să aibă mai mulți ,,musafiri” nepoftiți.

De o astfel de întâmplare a avut parte și un clujean. După o dezinsecție la subsolul imobilului în care locuiește, bărbatul a descoperit un ,,invitat” nedorit la el în apartament. 

,,Eu stau la etajul 2 și m-am trezit cu un wolf-spider in apartment.... aparent asociația a făcut dezinsecție la subsol și toți gândacii au fugit pe unde au putut.... inclusiv în sus pe țevi, including this mofo.... A fost ziua în care am aflat că avem și noi tarantule în țară…”, a scris clujeanul pe platforma de socializare Reddit. 

Pe tot parcursul toamnei, păianjenii de casă masculi sunt în căutarea unui partener, în timp ce păianjenii femele așteaptă în umbră, preferând un stil de viață mai sedentar, de obicei într-un loc cald, cum ar fi o casă.

Există circa 1.000 de specii de păianjeni în România, dar cei mai mulți dintre ei sunt inofensivi.

Sursă FOTO: Reddit/Cluj.


Comentarii Facebook