Un clujean a fost arestat după ce a făcut un accident și a fugit de la locul faptei: Polițiștii l-au prins în comuna clujeană Gârbău

Un clujean a fost arestat după ce a făcut un accident și a fugit de la locul faptei. Polițiștii l-au prins în comuna clujeană Gârbău

 Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reținut de polițiști după un accident rutier petrecut pe DN1F E81, în afara localității Nădășelu, comuna Gârbău. Incidentul a avut loc pe 19 octombrie, în jurul orei 16:00.

Conform informațiilor preliminare, bărbatul nu ar fi respectat distanța de siguranță în timpul conducerii pe direcția Zalău – Cluj-Napoca, intrând în coliziune cu un alt vehicul aflat pe același sens de mers. După accident, el a părăsit locul incidentului, fapt pentru care a fost solicitat un echipaj de poliție.

Polițiștii l-au depistat ulterior în localitatea Gârbău, unde au constatat circumstanțele accidentului. Având în vedere gravitatea situației, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ancheta continuă pentru a clarifica toate detaliile accidentului.

Autoritățile reamintesc importanța respectării regulilor de circulație pentru siguranța tuturor participanților la trafic.


„Polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au reținut un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier pe DN1F E81, în afara localității Nădășelu, comuna Gârbău. Accidentul a avut loc în data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 16:00. Conform cercetărilor preliminare, bărbatul, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Zalău – Cluj-Napoca, nu ar fi păstrat distanța de siguranță și ar fi intrat în coliziune cu un alt vehicul aflat pe același sens. După impact, bărbatul nu a rămas la fața locului pentru soluționarea evenimentului, fiind solicitat un echipaj de poliție. Acesta a fost ulterior depistat în localitatea Gârbău”, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj.
Foto ilustrativ

Comentarii Facebook