Un clujean a fost condamnat la închisoare după ce a produs un teribil accident! Și-a abandonat victima pe marginea drumului și a plecat acasă


Un clujean a fost condamnat la închisoare și obligat de magistrați să plătească daune morale uriașe după ce s-a urcat beat la volan și a produs un accident! 

Tânărul din Cămărașu conducea pe un drum comunal din comuna Cătina, moment în care a lovit un BMW. 

În urma accidentului, bărbatul care se afla în BMW a rămas încarcerat, pasagerii din mașina vinovatului părăsind de urgență locul accidentului, informează gherlainfo.ro.

Cu ultimele puteri victima a reușit să-și găsească telefonul și să sune la 112. Bărbatul a fost scos de printre fiare de salvatori, având nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale.

Clujeanul care a produs accidentul a fost adus de tatăl său la Poliție a doua zi. În urma testării cu aparatul etilotest a  rezultat o valoare de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a menționat că ar fi consumat bere și doar „două-trei guri” de whisky.

Evenimentul a avut loc în urmă cu 5 ani, însă magistrații de la judecătoria Gherla au dat miercuri sentința. 

Clujeanul a fost condamnat la  2 ani și 2 luni închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă.

Magistrații din Gherla au obligat asiguratorul la plata de daune morale de peste 770.000 lei, 1.500 lei daune materiale și aproape 32.000 de lei, reprezentând venit din muncă nerealizat.

Comentarii Facebook