Duminica 8 Septembrie

Un clujean a fost trimis în judecată după ce a sechestrat o minoră. Bărbatul are și un cazier „bogat”


Un bărbat din Câmpia Turzii a fost trimis în judecată după ce ar fi sechestrat și abuzat sexual o minoră, în vârstă de 14 ani, având, totodată, și alte fapte ilegale la activ. 

Clujeanul este acuzat de săvârșirea mai multor infracțiuni, precum conducerea vehiculului sub influența alcoolului, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, lovirea sau alte violențe, distrugere, hărțuire, șantaj.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în data de 4 ianuarie 2024, bărbatul ar fi agresat-o pe o tânără, într-un apartament din Câmpia Turzii, aplicându-i mai multe lovituri, cauzându-i acesteia suferințe fizice. Mai mult, bărbatul i-ar fi distrus minorei telefonul mobil, amenințând-o ulterior cu moartea. 

În data de 8 Ianuarie 2024, în timp ce minora de 14 ani se afla la școală, inculpatul i-ar fi trimis mesaje vocale în care acesta o amenința cu acte de violență, provocându-i astfel persoanei vătămate o stare de temere.

De asemenea, în data de 18 Ianuarie 2024, clujeanul ar fi dus-o pe tânără în apartamentul său, sub amenințare, unde a sechestrat-o timp de circa 2 ore. 

NU este prima faptă de acest gen

Nu este pentru prima dată când inculpatul recurge la astfel de fapte, bărbatul procedând similar cu o altă tânără din Câmpia Turzii. În perioada 25.01.2024 – 05.02.2024, prin 15 mesaje vocale, i-a adresat persoanei vătămate ameninţări cu acte de violenţă şi cu viol săvârşit împotriva ei, dar şi a persoanelor apropiate, respectiv ameninţări că o să posteze un videoclip indecent cu ea din momentul în care întreţineau relaţii intime, toate în scopul de o constrânge pe persoana vătămată să îi răspundă la mesaje, să vorbească și să se întâlnească cu el.

De asemenea, în data de 1 februarie 2024, clujeanul a condus un autoturism, pe strada Laminoriștilor, fără a avea permis de conducere, fiind implicat într-un accident. În urma testării cu aparatul alcooloscop, s-a descoperit și faptul că era sub influența băuturilor alcoolice (o valoare apropiată de 2,11 g‰).


Comentarii Facebook