Un clujean a fost umilit de un taximetrist, în fața Aeroportului din Cluj: „Șoferii își bat joc de noi, urlă, ne spun că nu iau clienți din zona noastră”


Un clujean a avut parte de o experiență neplăcută la numai câteva minute după ce s-a întors în orașul natal. Taximetriștii de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca au avut grijă să-l întâmpine cum au știut mai bine. 

După ce a fost refuzat de mai mulți taximetriști care nu acceptau plata cu cardul, clujeanul a fost umilit de doi șoferi care nu au vrut să-l ducă acasă, în cartierul Borhanci, pe motiv că distanța este mult prea mică. 

Bărbatul susține că taximetriștii au început să urle după cei care solicitau plata cu cardul sau voiau o cursă în zonele evitate de șoferi. 

Taxi de la aeroport. De fiecare dată aceeași poveste, șoferii de taxi își bat joc de noi, ne refuză pe motiv că nu se poate plăti cu cardul sau că e prea scurtă cursa (până în Borhanci).

De data aceasta, domnii șoferi au și început să urle la noi după ce ne-au refuzat, spunând că nu pot lua clienți din cauza noastră. Sincer, m-am simțit umilit exact în momentul în care m-am întors acasă, în orașul meu.

Sper din suflet că puteți face ceva pentru a evita astfel de situații într-un oraș civilizat. Mulțumesc!”, a semnalat clujeanul. 


Comentarii Facebook