Duminica 8 Septembrie

Un clujean a rămas fără mașină în Tecuci. I-a fost ,,împrumutată” de către un bărbat din Galați care a furat în trecut o mașină de poliție


Un clujean care se afla în Tecuci, județul Galați, a rămas fără mașină, după ce autoturismul i-a fost furat de către un bărbat de 30 de ani. 

La data de 11 iulie 2024, ora 11:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci au fost sesizaţi prin apel la numărul de urgenţă 112, cu privire la furtul unui autoturism dintr-o parcare din municipiul Tecuci.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că apelantul, un bărbat de 32 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj,  şi-ar fi parcat autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918 şi ar fi coborât, lăsând motorul pornit şi cheia în contact, potrivit Monitorul de Galați

"Polițiștii au demarat acțiunea de căutare și depistare a autoturismului, iar la scurt timp au stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost implicat într-un eveniment rutier pe raza municipiului Focșani, județul Vrancea, la volanul acestuia fiind depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință", a transmis IPJ Galați. 

Mai mult decât atât, bărbatul care este bănuit de furt nu se află la prima experiență de acest gen. În trecut a furat, în același mod, o mașină de poliție. Omul s-a plimbat cu autospeciala MAI prin oraș și apoi s-a dus și a predat-o la Poliția Municipiului Tecuci de bună voie, înainte să îl prindă polițiștii plecați în căutarea lui.


Comentarii Facebook