Vineri 20 Septembrie

Un clujean amenință că va da în judecată Primăria Cluj-Napoca dacă nu-i va asfalta strada: „Nu mai putem suporta aceste condiții”


Un clujean care locuiește pe strada Gheorgheni susține că va da în judecată Primăria Cluj-Napoca, dacă nu va asfalta drumul. 

El a relatat că pe stradă trec zilnic zeci de camioane în urma cărora se ridică un nor de praf. Astfel, el și vecinii s-au decis să acționeze în instanță municipalitatea, dacă nu vor fi luate măsurile necesare pentru combaterea poluării cu praf. 

Pe de altă parte, clujeanul a afirmat că susține și înțelege realizarea lucrărilor din Borhanci, însă nu mai poate suporta condițiile actuale. 

Având în vedere faptul că zilnic trec zeci de rabe și mașini de mare tonaj prin fața casei noastre, în urma cărora se face un praf foarte mare, vă rog să ne trimiteți câteva mașini de asfalt frezat deoarece nu mai putem suporta aceste condiții.

Am discutat și cu vecinii, care au 4 copii mici și, dacă nu se aduc câteva mașini de asfalt frezat, vă vom da în judecată. Înțelegem și susținem realizarea șantierului din Borhanci, însă trebuie și voi să ne ajutați cu ceea ce vă cerem ca să meargă lucrurile într-o ordine firească.”, a relatat clujeanul.


Comentarii Facebook