Miercuri 2 Octombrie

Un clujean caută o șoferiță blondă care l-a șicanat în trafic, pe strada Oașului: „M-a depășit pe trotuar, a făcut gesturi obscene și voia să mă lovească”


Un clujean a avut parte de o experiență extrem de neplăcută, în timp ce se deplasa pe strada Oașului din Cluj-Napoca. El a fost șicanat în trafic de o șoferiță care era să provoace un accident chiar sub ochii lui, iar acum încearcă să o găsească pe femeie pentru a putea fi trasă la răspundere. 

Bărbatul intenționa să ajungă în comuna Chinteni, însă drumul i-a fost perturbat de o șoferiță neatentă care i-a tăiat calea în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Bulevardul Muncii cu Oașului. 

Pentru că era să provoace un accident rutier, clujeanul s-a gândit să o atenționeze pe șoferița grăbită și a claxonat-o. Gestul ar fi iritat-o destul de tare pentru că, după acest moment, a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-i arate șoferului că ea este „regina șoselelor”. 

Astfel, a oprit din senin pe banda de mers ca să-l tragă la răspundere pe bărbat, însă acesta a evitat-o și și-a continuat deplasarea. 

Perseverentă din fire, femeia nu s-a lăsat și l-a depășit pe bărbat pe trotuar, după care a oprit și a început să urle și să-i arate semne obscene clujeanului. Mai mult, în momentul în care șoferul a trecut pe lângă ea, femeia a deschis brusc ușa, încercând să-l lovească. 

Clujeanul a semnalat situația autorităților și speră că vor fi luate măsuri împotriva femeii, dacă va fi identificată. 

Doresc să fac o sesizare în legătură cu o situație în trafic. Eram la sensul giratoriu din cartierul Iris, veneam dinspre Bd. Muncii și mergeam către Chinteni. În sensul giratoriu de la Auchan Iris, o domnișoară îmi taie razant calea venind de pe aleea dinspre Auchan, fără măcar să se asigure dacă vine vreo mașină sau nu. Am claxonat, deoarece era un pericol de a produce un accident din cauza ei, iar acest gest a iritat-o foarte tare, întrucât a oprit în fața mea pe banda de mers și s-a poziționat acolo, blocând toată banda.

Am depășit pentru că am văzut că nu are intenția de a se deplasa din mijlocul benzii, blocând practic tot drumul. Însă, distinsa domnișoară a depășit pe trotuar toate mașinile care veneau după mine și a oprit pe trotuar, făcându-mi gesturi obscene și țipând la mine. Ba chiar a avut intenția de a-mi lovi ușa de la mașină cu ușa ei, dorind să o deschidă larg direct în ușa mea.

Doresc să fac această sesizare, întrucât nu mă simt deloc în siguranță cu astfel de participanți la trafic și mi s-a părut absurd că tot dânsa a greșit și tot dânsa a reacționat agresiv. Doresc să se ia măsuri sau măcar să se dea un avertisment, pentru că nu este normal așa ceva. Numărul de înmatriculare al doamnei era CJ13***, din câte am apucat să văd fugitiv în oglindă, deoarece dacă mai stăteam mult la fața locului, riscam să-mi vandalizeze mașina. Trebuie să fie o Skoda mică, albă.”, a transmis clujeanul într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook