Duminica 8 Septembrie

Un clujean cere demolarea unei case dărăpănate din centrul Clujului, în care locuiesc mai multe persoane: „Este un focar de infecții”


Un clujean a cerut Primăriei Cluj-Napoca să demoleze o casă în care locuiesc mai multe persoane, pe motiv ca imobilul reprezintă un focar de infecții. El a relatat că cei care locuiesc în casa situată pe strada Someșului din municipiu au parte de condiții insalubre, iar o parte din acoperiș și zidul casei sunt dărâmate.

De asemenea, clujeanul susține că este deranjat de mirosul care vine dinspre locuință, motiv pentru care nu poate lăsa geamurile deschise pe timp de vară. Mai mult, locuitorii casei dărăpănate ar asculta muzică la un volum extrem de ridicat, deranjându-i pe vecini. Soluția găsită de cel care a înaintat petiția către municipalitate este demolarea imobilului și mutarea persoanelor care locuiesc acolo „într-o altă unitate de locuință din altă zonă”.

În imobilul de pe strada Someșului nr 16, locuință socială, trăiesc mai multe persoane în condiții precare, insalubre, având o parte din acoperiș și casă dărâmate. Mirosul este extrem de neplăcut, astfel încât nu se poate lăsa geamul deschis în camerele de la blocurile de lângă. Deseori seara se aude muzică la un volum foarte tare chiar și cu geamurile închise, muzică care deranjează vecinii din blocurile de lângă. Rog demolarea acelui imobil insalubru și mutarea acelor persoane într-o altă unitate de locuință din altă zonă, fiindcă în prezent casa în care locuiesc ei este un adevărat focar de infecții, ale cărui ziduri și acoperiș au început să se prăbușească tot mai mult după fiecare ploaie.”, a reclamat clujeanul. 

Comentarii Facebook