Miercuri 18 Septembrie

Un clujean de 48 de ani, rănit în incendiul devastator de azi-noapte de la Cluj. Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere VIDEO


Citește și 

VIDEO Incendiu violent Cluj: Focul, vizibil de la distanță, a distrus o casă și s-a extins și la anexe și garaj/Cinci autospeciale la fața locului - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Incendiu devastator în localitatea Baciu: O locuință și anexe distruse, un bărbat rănit

În data de 26 august, în jurul orei 00:01, un incendiu puternic a izbucnit la un imobil situat pe  strada Magnoliei din localitatea Baciu, județul Cluj. La fața locului au intervenit de urgență echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (I.S.U.) Cluj, care au acționat rapid pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Potrivit primelor verificări, focul a afectat grav o locuință, precum și anexele din apropiere. Un bărbat în vârstă de 48 de ani a suferit leziuni la unul dintre membrele inferioare și a fost transportat de urgență la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere, urmând să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs acest incident. Ancheta este în desfășurare.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat că:

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de distrugere, urmând a se stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul”.

Comentarii Facebook