Vineri 27 Septembrie

Un clujean de 49 de ani este căutat de polițiști și de familie. A plecat de acasă în cămașă de pijama/ UPDATE: A fost găsit- FOTO


UPDATE ora 23:07 Bărbatul a fost găsit

Reprezentanții IPJ Cluj au anunțat că bărbatul a fost depistat iar, conform primelor verificări, pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni.

---------------------------------------------

Alertă bărbăt dispărut. Un clujean de 49 de ani din Nicula este dat dispărut

La data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați despre faptul că SIGHIARTAU MIRCEA VASILE, în vârstă de 49 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul din satul Nicula, în jurul orei 13.30, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: Înălțime aproximativă - 1,70 m, greutate aproximativă 90 de kg, constituție robustă, față ovală, ochi căprui, păr șaten, cicatrice pe față în partea stângă.

La momentul plecării acesta purta o cămașă de pijama albă cu dungi verzi, pantaloni de fâș albaștri și șlapi de culoare neagră de piele.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook