Marti 17 Septembrie

Un clujean de pe strada Fânațelor îi bate obrazul Primăriei Cluj-Napoca: „Ne ignorați de mai bine de 4 ani. Pe banii cui vă bateți joc de nervii noștri?”


Un clujean care locuiește pe strada Fânațelor a cerut clarificări din partea Primăriei Cluj-Napoca în legătură data la care vor fi făcute lucrări de modernizare a drumului. 

El susține că, din anul 2020, nu au mai fost făcute lucrări de întreținere, iar sesizările adresate municipalității sunt marcate cu statusul „Favorabil”, însă în realitate nimeni nu ia nicio măsură în acest sens. Locuitorii străzii sunt nevoiți să ocolească zilnic gropile, iar din acest motiv mașinile lor au avut de suferit. 

Mai mult, clujeanul a relatat că strada nu are nici iluminat public. 

Domnilor, nu mai putem ieși pe poartă că ajungem în tranșeele de pe strada Fânațelor! De ce ne ignorați de mai bine de 4 ani? Ce program de întreținere aveți pe această stradă? Ce program de modernizare ați planificat? Începe școala, ne pleacă iar copiii pe întuneric prin gropile astea, chiar nu vă plesnește obrazul?

De ce tot dați Favorabil de 4 ani și scrieți că va fi inclusă în programele de întreținere? Răspundeți când? Când e planificată următoarea lucrare? Ultima a fost în 2020! Sau mai demult! Pe banii cui vă bateți joc de sănătatea și nervii noștri?

E stradă publică! Arată ca după bombardamente! Nu avem nici lumină! Pe strada la dl. Boc așa e? Scrieți în răspuns să știm data estimată a lucrărilor, ne-am săturat!”, a semnalat clujeanul. 

Și de această dată, Primăria Cluj-Napoca a marcat sesizarea clujeanului cu statusul „Favorabil”, fără să ofere alte explicații. 

Săptămâna trecută, o femeie însărcinată care locuiește pe strada Fânațelor afirma că nu mai poate să circule cu mașina din cauza gropilor de pe drum.

Atunci, Primăria Cluj-Napoca a transmis că: „Locația este inclusă în programele de întreținere desfășurate la nivelul Municipalității”.


Comentarii Facebook