Sambata 7 Septembrie

Un clujean din Gheorgheni revoltat de tupeul și atitudinea unui curier:,,Mă sună înapoi să-și bată joc"/,,Niciodată nu merge mai mult de 1m de mașina"


Curierii dau bătăi de cap oamenilor din cartierul Gheorgheni. Recent, un clujean care a încercat să returneze un produs cumpărat de la o firmă, a fost scos din minți de către un curier. 

Aparent persoana încerca să trimită înapoi un produs achiziționat, însă curierul nu și-a luat în serios meseria. Acesta a marcat pachetul ca și ridicat, cu toate că acest lucru nu se întâmplase cu adevărat.

,,Mă sună curierul să îi aduc pachetul. Îi zic că cobor. Sunt de-abia operată, dar decât să mă cert cu el că trebuie să urce, mă îmbrac și cobor la 3 minute de la apel. Mă sună curierul cât sunt în lift și-mi spune că el a plecat mai încolo. Îi zic să stea pe loc că am venit să îi fac o favoare, nu să fug după el. Închid și mă grăbesc către noua sa locație.

Mă sună înapoi să-și bată joc, că ce favoare îi fac eu lui, că să-l aștept acolo unde sunt, că nu mai vine el veci după pachet și să mă descurc cum știu eu. Îl întreb ce nume are ca să știu cui să-i fac reclamație, dar el e mai presus de astfel de lucruri și refuză să se legitimeze.

Stau 20 de minute în call center. Explic situația. Verifică tot - surpriză! Curierul în cauză a marcat că a ridicat comanda, deci eu nici nu pot face returul în alt fel.

Nu e prima dată când curierul fan alocat pe zona Gheorgheni face faze de genul acesta. Acum câteva luni, o prietenă a pățit ceva similar. Voi aveți faze de genul ăsta? Că aș trimite la sediul din Cluj ca să poată scăpa de scursura asta,” a scris clujeanul.

În secțiunea de comentarii alți clujeni au început să își povestească experiențele asemănătoare. 

,,Când vine mă apuca anxietatea. La mine parchează la 2 blocuri mai jos sau pe pasteur, pe avarii.

Niciodată nu merge mai mult de 1m de lângă mașina.

Dacă nu îl prind la momentul exact în care binevoiește, ii zic sa îl trimită la la fanbox sau în Mănăștur la centru,” a comentat un utilizator.

,,În alt cartier de case vine când are chef. Ține prostu coletele 3 zile până are drum pe strada mea,” a mai povestit un bărbat.


Comentarii Facebook