Duminica 15 Septembrie

Un clujean dorește să fie semnalizate zonele în care proprietarii de câini au voie să se plimbe cu animalele:,,Nu este normal. Pe mine m-a lins un câine”


O persoană din Cluj a semnalat faptul că tot mai mulți stăpâni își plimbă animalele pe unde vor ei, în special în cartierul Între Lacuri, în zona parcului, inclusiv pe spațiile verzi.

Clujeanul a vorbit și despre atitudinea pe care o au proprietarii atunci când li se atrage atenția, spunând că devin foarte nervoși și argumentează că nu scrie undeva că ceea ce fac este ilegal. 

Acesta consideră că ar trebui semnalizate și bine delimitate zonele unde proprietarii au voie să își scoată animalele la plimbare. 

,,Am rugămintea în Parcul Între Lacuri strada Galați să semnalizați unde au voie cu câini deoarece avem tot mai mulți care vin și se plimba peste tot în parc cu ei, își fac și nevoile, dacă le atragem atenția sunt foarte nervoși, pe mine personal m-a lins un câine, era fără lesă, fără botniță. Dacă am zis ceva s-a certat cu mine....nu este normal ...se plimbă pe pista de biciclete cu ei, copii sunt imprevizibili și tare aș vrea să fie semnalizat unde ai voie. Dacă zicem ceva zice că nu scrie pe tăbliță. La acest moment nu este decât un semn, dar nu este suficient, deoarece ei fac ture, mă repet pe spațiile verzi, pe pista de biciclete !” a sesizat persoana din Cluj.


Comentarii Facebook