Un clujean este iritat de zgomotul clopotelor de la biserica de pe stradă: ,,Extrem de deranjant să auzi aproape zilnic cât de puternic se aud clopotele”


Un clujean a făcut o sesizare către autoritățile locale din cauza zgomotului pe care biserica de pe strada sa, din cartierul Zorilor, îl face în fiecare zi. 

Mai exact, potrivit sesizării, în jurul orelor 8:00 şi 18:00, biserica trage clopotele în fiecare zi a săptămânii, de două ori, timp de câteva minute. 

Din cauză că locuiește pe aceeași stradă cu lăcașul de cult, unde mai există și un liceu și pe care trece mașina de gunoi zilnic, clujeanul consideră că diminețile sunt mult prea gălăgioase pentru limita bunului simț.

,,Aş dori să semnalez gălăgia făcută în aproape fiecare zi, în jurul orelor 8:00 şi 18:00 (câteodată cu mici întârzieri de câteva minute), de către Biserica Pogorârea Sfântului Duh din cartierul Zorilor. Înțeleg tragerea clopotelor în ziua de duminică dimineața, însă este extrem de deranjant să auzi aproape zilnic, de două ori pe zi, preț de câteva minute, cât de puternic se aud clopotele. Stau pe aceeaşi stradă cu biserica, în apropiere fiind şi un liceu si maşina de gunoi care vine zilnic, diminețile fiind destul de gălăgioase. Cetățenii, că sunt sau nu credincioşi, nu ar trebui să fie obligați să îşi facă programul de odihnă în funcție de activitatea bisericii. Nu am mai auzit acest obicei de a semnala zilnic credincioşii să vină la slujbă nicăieri pe unde am stat. Vă mulțumesc pentru atenție şi aş aprecia tare mult să fie luate nişte măsuri!” a reclamat un clujean.


Comentarii Facebook