Vineri 27 Septembrie

Un clujean reclamă că strada pe care locuiește s-a transformat în toaletă publică! Oamenii fără adăpost și cățeii își fac nevoile pe unde apucă


Un clujean care locuiește pe strada Craiova susține că trotuarele miros îngrozitor din cauza oamenilor care își plimbă cățeii și îi lasă să-și facă nevoile pe unde apucă. O altă problemă sunt oamenii fără adăpost care fac același lucru, spune clujeanul. 

,,Solicit spălarea/curățarea trotuarelor periodic de pe strada Craiova. Trotuarele, stâlpii, copacii și fundațiile de la case sunt pline cu urina cățeilor care sunt plimbați pe stradă de oameni iresponsabili și fără bun simț. De asemenea, este plin de fecale de căței pe trotuare. În Piața Gării sunt o gramada de oameni ai străzii care, de asemenea, își fac “nevoile” pe strada Craiova. Miroase îngrozitor a urină pe stradă. 

Totodata, consider că ar trebui luate măsuri de către poliția locală împotriva acestor specimene de oameni (atât cei care își plimbă cațeii și le permit acestora să iși facă nevoile peste tot și oriunde, cât și oamenii străzii pentru care a devenit wc public strada Craiova). “, le-a reclamat clujeanul autorităților locale.

Menționăm că strada Craiova din Cluj-Napoca este în apropierea gării, loc cunoscut pentru numărul mare de oameni fără adăpost care își duc veacul în zonă.


Comentarii Facebook