Un clujean s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit de o patrulă de poliție în județul vecin! Cum l-au găsit polițiștii la volan


Un clujean s-a ales cu dosar penal, după ce a fost oprit de o patrulă de poliție în timp ce conducea pe raza localității Ciceu Mihăiești din Bistrița-Năsăud.

Bărbatul de 37 de ani din Dej circula la volanul unei mașini cu numere străine, iar polițiștii l-au oprit pentru un control de rutină. Acesta a fost testat pentru droguri, agenții descoperind că acesta se afla sub influența stupefiantelor.

,,La data de 27 iunie a.c., în cadrul acțiunilor preventive, pe linie rutieră, polițiștii Serviciului Rutier au depistat și oprit pentru control un autoturism cu numere străine, care circula pe Drumul Național 17, în Ciceu Mihăiești.

La volan a fost identificat un bărbat de 37 de ani din Dej, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.”, au transmis polițiștii, potrivit Someșanul.ro.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Comentarii Facebook