Vineri 27 Septembrie

Un clujean s-a oferit să plătească din propriul buzunar un limitator de viteză. S-a săturat de șoferii care îi calcă pisicile: ,,Cât de atașat am fost”


Un clujean a povestit, pe o rețea de socializare, două întâmplări asemănătoare, în care două pisici, la care ținea foarte mult, au fost călcate și omorâte de mașini. 

Mai exact, în Baciu, pe strada Viilor, porțiunea dintre strada Transilvaniei și strada Magnoliei, pe o rază de aproximativ 200 de metri, pe parcursul unui an, au fost călcate două pisici. Clujeanul a povestit cum mai mulți șoferi circulă cu o viteză mult prea mare pe strada amintită anterior, iar din acest motiv cele două ființe au fost omorâte. 

Acesta a mărturisit că speră ca pe stradă să fie implementat măcar un limitator de viteză. Mai mult decât atât, clujeanul s-a oferit să plătească din propriul buzunar pentru achiziție, în cazul în care comuna nu și-ar permite.

,,Acește două ființe au fost omorâte în același fel la interval de aproape un an. Nu vreau să povestesc aici cât de atașat am fost de ele și ele de mine. Pisicul din prima poză săptămâna trecută, ial cel sur cu pete albe pe spate anul trecut în  luna Octombrie. Călcați de mașină pe str Viilor din Baciu, porțiunea dintre str Transilvaniei și str Magnoliei. Adică o bucată de stradă de aproximativ 160-170 de metri, pe care unii dobitoci își accelerează mașinile  până la 80 de km/ora, doar pt a-și uza frânele.  Salut inițiativa celor care se ocupă cu organizarea acestei străzi de a trasa o porțiune de trotuar și sper ca această stradă să aibă limitare de viteză la 30km /ora și că la mijlocul aceste străzi să fie montat în curând un limitator de viteză ca cel din ultime poză! Dacă nu este inclus în buget, mă ofer cu drag să acopăr cheltuielile aferente montării acestuia,” a scris clujeanul.


Comentarii Facebook