Un clujean sătul de traficul infernal îi bate obrazul Primăriei Cluj-Napoca: „Nu luați măsuri și se circulă doar pe o bandă de mers din cele 2 existente”


Locurile de parcare sunt una dintre problemele majore pe care o întâmpină clujenii zi de zi. Pentru că numărul mașinilor sunt cu mult peste numărul locurilor de parcare, oamenii ajung să-și lase autovehiculele pe unde apucă, chiar dacă încurcă circulația, blochează străzi sau trotuare. 

Un caz similar a fost semnalat pe pe strada Primăverii, de la intersecția cu strada Clăbucet până la intersecția cu strada Răvașului. Un clujean susține că autoturismele sunt parcate pe una dintre benzi, iar circulația de desfășoară extrem de greu pe cealaltă bandă, fiind o zonă aglomerată. 

El a relatat că se află la a noua sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca, însă nu au fost luate măsuri concrete până acum. În ciuda faptului că există indicatoare care îi avertizează pe șoferi că, în acea porțiune de drum, oprirea este interzisă și se ridică autoturismele parcate, angajații Primăriei Cluj-Napoca preferă să dea avertismente. 

Clujeanul susține că s-a săturat să stea în coloană din cauza traficului generat de mașinile create abuziv. 

Deschid a 9 sesizare, exact pe același subiect pe care îl ignorați cu nesimțire. Banda cu direcția Zorilor, strada Primăverii, de la intersecția cu str. Clăbucet până la intersecția cu str. Ravasului, este blocată de mașini parcate abuziv și neregulamentar. Semnele de circulație existente pe această porțiune cu "Oprirea interzisă" + "Atenție, Se ridică autovehiculul" ce vă spun?

S-au făcut nenumărate sesizări pe acest subiect de diferiți cetățeni, iar la toate ne oferiți același răspuns cu copy-paste, însă nu faceți nimic concret și real decât să puneți pe parbriz niște avertismente. Ne-am săturat să stăm în coloană din cauza traficul creat de aceste mașini parcate abuziv din cauză că nu luați măsuri și se circulă doar pe o bandă de mers din cele 2 existente.”, a reclamat un clujean. 

Comentarii Facebook