Duminica 8 Septembrie

Un copil bolnav și mama sa, lăsați 2 ore și jumătate în sala de așteptare a UPU de la Spitalul de Copii Cluj: „Vi se pare normal să fim tratați așa?”


O mămică și copilul său au fost nevoiți să petreacă mai bine de două ore și jumătate în sala de așteptare a UPU de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Femeia și-a exprimat nemulțumirea în legătură durata de timp pe care trebuie să o petreacă un copil bolnav pe holurile unui spital, până să fie preluat. Ea a transmis că este nevoie de mai mulți medici și mai multe spitale. 

UPU Cluj - Copii. În data de 22 iulie ora 17:40 am ajuns în UPU Cluj Copii. Două ore și jumătate mai târziu, eram tot în sala de așteptare. Vi se pare normal să fim tratați așa? Să așteptăm cu copii bolnavi atâta timp? Avem nevoie de spitale! Avem nevoie de medici!”, a relatat o mămică. 

Problemele de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca au fost relatate în repetate rânduri de mămicile care au fost lăsate să aștepte pe holuri ore în șir, chiar dacă copiii lor erau bolnavi. 

Citește și: O mămică din Cluj a relatat calvarul prin care trec părinții care ajung la UPU de la Spitalul de Copii Cluj: „Mă gândesc serios să părăsesc țara


Comentarii Facebook