Sambata 7 Septembrie

Un cunoscut ciclist strânge fonduri pentru o elevă din Cluj-Napoca a cărei picioare vor fi amputate: „Voi străbate 432 km, de la Cluj la Iași”


Ciclistul Andrei Gubaș este pe cale să pornească într-o nouă aventură a solidarității. El va parcurge 432 de km cu bicicleta, de la Cluj-Napoca la Iași, pentru a-i oferi șansa la o viață normală Mariei, eleva de 10 ani din cadrul Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”. Copila s-a născut cu grave probleme locomotorii care o împiedică să meargă normal. În ciuda afecțiunilor cu care se confruntă, Maria nu a uitat să zâmbească și visează ca într-o bună zi să poată alerga. 

Din păcate, singura șansă a fetiței este amputarea ambelor picioare și purtarea unor proteze speciale. Însă, aceste demersuri sunt extrem de costisitoare. Astfel, Andrei Gubaș a decis să o sprijine pe eleva din Cluj-Napoca. 

Inițiativa ciclistului se află la cea de-a cincea ediție, însă anul acesta, pentru prima dată, va avea un partener care-l va însoți pe traseu. 

432 km of DREAMs este o aventură anuală cu bicicleta de la Cluj-Napoca la Iași, ajunsă la a 5-a ediție. 

În acest an, pentru prima dată, voi avea un partener, pe prietenul meu Călin Banu, alături de care voi pedala pentru a susține o cauză nobilă. 

Vom străbate cei 432 de kilometri pentru a contribui la strângerea de fonduri necesare protezării picioarelor Mariei. Maria are 10 ani si este elevă la o școală din Cluj Napoca. Ea s-a născut cu grave probleme locomotorii care o împiedică să meargă normal, dar n-a uitat să zâmbească. Iubește dansul, iar visul ei este să poată alerga.

Singura șansă a Mariei este amputarea ambelor picioare și purtarea unor proteze speciale care îi vor oferi o viață aproape normală.

Prin acest gest sperăm să îi oferim șansa la o viață normală și plină de bucurii.”, a transmis 

Cei care doresc să o susțină pe micuța Maria, pot contribui cu o donație AICI.

0d6b2cd15763792190be8fd1fa09d93d.png

Comentarii Facebook