Duminica 15 Septembrie

Un curier din Cluj era să cadă cu scuterul în prăpastia de pe strada Uliului: „Pe lângă că e periculos, se pierde timp aiurea”


Un clujean  susține că starea străzii Uliului din Cluj-Napoca nu este marcată pe Google Maps sau Waze. Astfel, a devenit un real pericol pentru cei care nu cunosc zona. 

El a relatat că un curier era să cadă cu scuterul în prăpastia lăsată în urmă de alunecările de teren, după ce a încercat să treacă pe porțiunea destinată pietonilor de lângă zona avariată.  

Se poate face o sesizare către Google Maps și Waze pentru a arăta str. Uliului ca fiind blocată? Pentru că azi am văzut un curier care era să cadă în groapa aceea cu scuterul, pentru că încerca să treacă pe porțiunea destinată pietonilor de lângă zona avariată.

Iar pe Google Maps/Waze zona nu apare ca blocată. Și pe lângă că este periculos, se pierde timp aiurea dacă nu cunoști zona.”, a transmis un clujean. 

Săptămâna trecută, mai mulți locuitori ai străzii Uliului au afirmat că sunt nevoiți să facă echilibristică pe pământ instabil pentru a ajunge în oraș. Reamintim că după ce strada s-a surpat în primăvara acestui an, în urma unor alunecări de teren, constructorul a amenajat o trecere specială pentru pietoni. 

Cu toate acestea, pe parcursul lucrărilor, trecerea s-a degradat, iar după furtunile din ultima perioadă a devenit impracticabilă. 

Comentarii Facebook