Vineri 18 Octombrie

Un incendiu a cuprins casa și șura cu animale a unor clujeni. Intervine ISU Cluj FOTO


Casa unui clujean a luat foc după ce mai intâi s-a aprins șura în care ținea animale și unde paiele cu care le hrănea au fost un mediu rapid de propagare a flăcărilor.

De la șură, focul s-a extins la două camere din casa clujeanului. Din fericire nu au fost victime, nici măcar printre animalele din șură, care au fost evacuate. O femeie a suferit un atac de panică în urma evenimentului.

Casa afectată este în comuna Poieni, localitatea Hodișu. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un incendiu care a pornit de la o șură și a afectat parțial și o casă de locuit în localitatea Hodișu, comuna Poieni. Din primele date, sunt două camere afectate, însă nu au fost surprinse persoane în interior. De asemenea, proprietarul a reușit să evacueze animalele din șură. O femeie de aproximativ 50 de ani a fost evaluată de către echipajul medical, suferind un atac de panică. La fața locului acționează două autospeciale cu apă și spumă, iar forțele au fost suplimentate cu o autospecială de la Punctul de Lucru Florești. Revin cu informații și imagini!”

incendiu1.jpg

incendiu 2.jpg

incendiu 3.jpg

Comentarii Facebook