Un MERCEDES joacă RULETĂ RUSEASCĂ pe o șosea din Cluj! Te dai la o parte dacă ții la viață ! VIDEO


Rareori ne-a fost dat să vedem un tupeu mai mare decât cel al șoferului care conduce Mercedesul din acest video.  Scena a fost surpinsă de un clujean pe o șosea aglomerată, în cursul zilei de dumincă, 30 iunie.

Am văzut de multe ori șoferi care intrau în depășire greșit și erau surprinși din contrasens în paralel cu mașina depășită. Am văzut chiar și șoferi inconștienți care intrau în depășire mizând că mașina de pe celălalt sens va trage mai mult dreapta spre acostament.

Dar nu am mai văzut până acum un șofer care să aibă loc să reintre pe bandă, dar să nu o facă, deși vede că cel de pe contrasens nu are unde să mai tragă dreapta

In cazul de față, șoferului unui SUV care conducea regulamentar a fost nevoit să oprească complet, dar asta nu l-a impresionat pe șoferul Mercedesului, care a intrat în depâșire oricum, trecând ”milimetric” pe lângă SUV

Nu credem că manevra aceasta de tip ”ruletă rusească” va funcționa de multe ori. Sperăm doar ca Poliția să îl oprească pe acest șofer înainte ca niște oameni nevinovați să plătească pentru erorile lui.


Comentarii Facebook