Duminica 8 Septembrie

Un minor fara permis conducea un autoturism pe strada Oasului! Mergea sa spele masina


Un minor de 17 ani a fost depistat in trafic de politistii clujeni, pe strada Oasului, in timp ce conducea un autoturism fara a avea permis.

"In 15 mai, in jurul orei 15.45, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie au depistat un minor de 17 ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea un autoturism pe strada Oasului din Cluj-Napoca, fara a detine permis de conducere, iar autoturismul in cauza nu detinea placute cu numere de inmatriculare, acestea fiind retinute la data de 29.03.2011", au precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Adnana Ilies.

In urma cercetarilor, politistii au depistat si cui apartine masina, unui barbat care conducea desi nu avea acest drept. "In 14 mai, in jurul orei 19.00, politistii l-au depistat pe O. SERGIU, de 28 ani, din Cluj-Napoca, care a condus acelasi autoturism, proprietate personala, pe strada Oasului, desi avea permisul de conducere retinut, placutele cu nr. de inmatriculare ale autoturismului fiind retinute. In 15 mai, O. Sergiu a incredintat cheile autoturismului minorului, pentru a duce masina la curatat, desi stia ca acesta nu detine permis de conducere", au mai spus Adnana Ilies.

Cei doi sunt cercetati penal acum pentru faptele lor.

Comentarii Facebook