Duminica 8 Septembrie

Un motociclist îi înnebunește noaptea pe locuitorii din cartierul clujean Între Lacuri: ,,Zici că face livrări de mâncare pe motocicleta din Ghost Rider’’


În ultimul timp, locuitorii din diferite zone ale Clujului se plâng de motocicliștii gălăgioși care își turează motoarele la orice oră, inclusiv pe timpul nopții. 

Zona din apropierea Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative este printre preferatele amatorilor de senzații tari, indiferent că vorbim despre șoferi sau motocicliști. Se pare însă că aceștia și-au îndreptat atenția și spre alte părți ale Clujului, spre exemplu cartierul Între Lacuri.

,,Sunt singurul de părere că se exagerează cu motocicletele în oraș? În particular, este una pe care o aud frecvent pe Teodor  Mihali, când trece tună toate cladirile.

Altele sunt decente, sunet sport, dar decent. Însa asta una sigur e modificată. Nu am vazut-o niciodata exact care e, pentru că trece foarte repede. Dar se aude des, zici că face livrări de mâncare pe motocicleta din Ghost Rider.

Adică dacă tot ai timp sa te dai cu motocicleta, și ai și resursele ca să o modifici pe placul tau, de ce nu mergi să te dai pe niște drumuri virajate, sau ești motociclist de oraș? Mai ales noaptea...Mă bucur pentru el ca se distrează, dar sunetul e exagerat.”, a întrebat un clujean pe un formum destinat locuitorilor orașului. 

Ceilalți internauți au reacționat imediat, menționând că autoritățile locale par să îi ignore pe șoferii și motocicliștii cu mașinile ,,tunate”.

,,Sună la poliție, da datele motorului sau fă plângere online. Nimanui nu-i plac. Valabil și pentru toate cojile de bmw-uri cu toba spartă.”, l-a sfătuit un clujean.

,,Dar dilema mea e de ce poliția nu face nimic ca să reducă poluarea noaptea. În alte orașe, de exemplu Brașov și București, mai ies noaptea să ia taloane.”, a comentat un internaut.

,,Stați liniștiți, poliția sunt sigur că îi cunoaște dar are o atitudine pasivă că la cât de mult timp sunt prezenți ăștia cu tobele modificate în trafic e imposibil să nu se întâlnească cu ei.”, a adăugat un alt șofer.

,,Niciodată nu am putut să-i înțeleg pe cei care își ambalează motoarele (indiferent că e vorba de motocicletă sau mașină) doar pentru a face gălăgie. Cocalareală de 2 bani.”, a comentat un clujean.

Comentarii Facebook