Vineri 20 Septembrie

Un nou „camping” improvizat de oamenii străzii, lângă un bloc din Cluj-Napoca: „Împânzesc locul, și-au adus o saltea. Mi-e teamă”


O clujeancă susține că mai multe persoane fără adăpost au amenajat un „camping” în apropierea unui bloc de pe strada Aurel Gurghianu din Cluj-Napoca. Ea a relatat că oamenii străzii și-au adus cel puțin o saltea lângă clădire și aruncă gunoaie fără nicio remușcare. 

Femeia care a reclamat situația a dezvăluit că a încercat să sesizeze și organele de poliție de la Secția 6 Zorilor, însă nu a fost nimeni disponibil să asculte problema și să ia măsuri. 

Pe lângă aspectul neplăcut pe care-l capătă zona din cauza deșeurilor și a saltelei instalate, clujeanca se plânge că îi este teamă să se apropie de oamenii fără adăpost. 

În zonă a apărut un grup de persoane fără adăpost, care "campează" pe terenul viran de lângă bloc (strada Aurel Gurghianu 29, intersecție cu str. Grigore Moisil). Adună gunoaie, împânzesc locul, și-au adus cel puțin o saltea. Mi-e teamă să mă apropii să fac poze, mi-e teamă să ies mai pe seară cu câinele... am încercat să apelez Secția 6 Politie Zorilor, dar numărul de telefon "momentan nu este disponibil" - eroarea primită când încerc să sun.”, a relatat o clujeancă. 

*Fotografie cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook