Un parc de joacă pentru cei mici din Cluj este împânzit de gunoaie:,,Este singurul din zonă și din păcate este așa de cel puțin o lună”


Un parc din Florești, în zona magazinului Jysk, este plin de gunoaie de mai bine de o lună, susțin clujenii din zonă. 

Parcul cu echipamente de joacă pentru cei mici este plin cu gunoaie, iar nimeni nu pare să încerce să rezolve problema. O clujeancă a făcut o poză pe care a publicat-o pe o rețea de socializare, într-un grup destinat oamenilor care trăiesc în Florești, în speranța că problema se va rezolva.

,,Îmi puteți spune unde pot face o sesizare pentru ca locul de joacă de peste drum de Jysk să fie curățat și să fie ridicate gunoaiele?Este singurul din zonă și din păcate este așa de cel puțin o lună,” a scris clujeanca.

Oamenii au venit cu sugestii în secțiunea de comentarii:

,,Poate mămicile , tăticii care merg cu cei mici, cu niște mănuși și niște saci de gunoi, să facă un pic de curat!

Să nu tot aștepte după nu știu cine, se numește spirit civic, nu e nimic rușinos! Așa dați un exemplu și altora și copiilor dumneavoastră.

Cu siguranță e mai greu decât mâncatul de semințe și aruncatul chistoacelor de țigări pe jos, așa când stați la povesti între voi, dragi părinți!” a comentat o femeie.

,,E dezastru pe toată strada, inclusiv în parc. A fost ceva sac de gunoi lăsat acolo din cate am observat,” a răspuns un utilizator.


Comentarii Facebook