Un parc din cartierul Mănăștur a fost vandalizat: „Este mizerabil. Oamenii nu au frică și distrug tot”


Un clujean care locuiește pe Aleea Vidraru din Cluj-Napoca susține că parcul din apropiere este vandalizat constant de diferite persoane, care lasă în urma lor mizerie. El susține că a mai făcut sesizări pe această temă, însă nu au fost luate măsuri durabile.

Mai mult, din cauza faptului că nu au fost instalate camere de supraveghere în zonă, oamenii cu pricina distrug tot ce le iese în cale. 

De asemenea, clujeanul a relatat și faptul că mai mulți proprietari de câini își lasă animalele să-și facă nevoile în parc, în locurile de joacă pentru copii. 

Bună ziua! Am mai făcut o sesizare cu acest parc, însă problemele au fost remediate doar pe moment, parcul este mizerabil. În continuare este vandalizat de persoane care lasă în urma lor mizerie. În continuare nu există camere de supraveghere astfel oamenii nu au nici cea mai mică frică și distrug tot, iar câinii își fac nevoile unde copiii ar trebui să se joace. Vă rog să luați măsuri cât mai repede. Mulțumesc!”, a relatat un clujean din cartierul Mănăștur. 

În ultima perioadă, actele de vandalism din Cluj-Napoca au început să fie din ce în ce mai dese,  fie că vorbim de pereți mâzgăliți sau de obiecte distruse. 

*Fotografie cu caracter ilustrativ!

Comentarii Facebook