Un parc din Cluj-Napoca a fost vandalizat de ,,o persoană bolnavă”: ,,Altă treabă nu are decât să rupă coșurile de gunoi ”


Mai multe coșuri de gunoi, amplasate în zona Parcul Rozelor, au fost rupte și aruncate în Canalul Morii și Someș. 

Un clujean a semnalat problema autorităților locale din cauza că ,,o persoană bolnavă” continuă să distrugă coșurile de gunoi din zonă. Mai mult decât atât, chiar și stâlpii din pământ au fost scoși. 

În încercarea de a rezolva problema clujeanul s-a adresat Primăriei pentru a face o schimbare în așa fel încât coșurile de gunoi să nu mai fie distruse în mod constant.

,,În urmă cu câteva săptămâni au fost montate coșuri de gunoi noi în această zonă, fiind în total vreo 5 coșuri. Între timp, 3 dintre acestea au dispărut, cu tot cu sâlpii din pământ pe care au fost puși. Celelalte două din zonă au fost date jos de pe stâlp. Trece prin zonă o persoană bolnavă care altă treabă nu are decât să rupă coșurile de gunoi și să le arunce în Someș sau în Canalul Morii. Aici soluția e să fie puse coșuri de gunoi din metal care să nu mai poată fi rupte, astea de plastic sînt o risipă din banii Primăriei,” a semnalat un clujean

FOTO: Rol ilustrativ.

Comentarii Facebook