Un parc din Cluj s-a transformat în ,,loc de pelerinaj pentru persoane dubioase care consumă alcool”. Vecinii au ajuns la capătul puterilor


Clujenii care locuiesc în apropiere de un părculeț din Gheorgheni au ajuns la capătul puterilor, după ce spațiul verde din apropierea locuințelor lor s-a transformat în ,,vestul sălbatic”.

Cei care locuiesc în zonă spun că parcul este frecventat zilnic de indivizi dubioși care beau alcool și tineri care urlă și înjură încontinuu. Locatarii menționează că evită să-și scoată copiii în parc din cauza acestor persoane și cer Primăriei să intervină.

,,În acest parc de pe Aleea Herculane în fiecare zi este loc de pelerinaj pentru persoane dubioase care consumă alcool sau grupuri de adolescenți care zbiară cât îi ține gura. Este imposibil să îți deschizi geamurile să ai puțină liniște. Sunt totusi+30 grade.

Nicăieri în jur nu există așa o zonă unde să fie locuri de stat ca aici sub prelata (n.red foișorul)  din parcul acesta care se afla la nici 20 m de geamurile noastre. Nici nu mai povestesc că nu îți poți duce copilul afară că afla toate înjurăturile pământului. Chiar nu se poate desființa zona

asta care atrage atâtea persoane fără bun simț? Mă întreb, Primăria Cluj chiar nu poate face nimic pentru liniștea cetățenilor din zonă? Sau a copiilor care nu se pot juca în liniște.”, a transmis o clujeancă, pe un grup destinat locuitorilor din Gheorgheni.


Comentarii Facebook