Un părinte critică aspru condițiile de la Colegiul Național „George Coșbuc” din Cluj: „Trebuie să le punem hârtie igienică în ghiozdan? E posibil așa ceva?


Un părinte critică în termeni duri Colegiului Național „George Coșbuc” pentru condițiile inacceptabile din toaletele școlii. Principala problemă semnalată este lipsa de hârtie igienică și a săpunului, ceea ce face ca igiena personală a elevilor să lase de dorit. 

Colegiul Coșbuc nu asigură hârtia igienică la toaletele elevilor, iar săpunul este o raritate. Vă rog să luați legătura cu direcțiunea. E inacceptabil așa ceva. Am doi copii acolo și nu se poate folosi toaleta din cauza asta. Repet: cum e posibil așa ceva?”, a scris părintele revoltat. 

De asemenea, părintele a mai precizat că o să se ajungă să le pună la copii, hârtie igienică în ghiozdan, dacă nu se rezolvă această problemă. 

Se dă la rație hârtia igienică, se dă cu programare? Trebuie să le punem hârtie igienică în ghiozdan? Incredibil așa ceva”, a conchis părintele.

Știri de Cluj a luat legătura  cu șefa IȘJ Cluj, Marinela Marc, care a precizat că o să verifice informația.

La noi nu a ajuns nimic de genul acesta, o sa verific”, a precizat Marinela Marc. 

Totodată, am trimis un mail la Colegiul „Național” George Coșbuc, cu privire la sesizarea făcută de părinte. Până acum nu am primit niciun răspuns.  

Comentarii Facebook