Un rottweiler lăsat liber de bunăvoie a atacat un clujean. Stăpânul animalului i-a spus că: ,,E teritoriul lui” - FOTO


Un bărbat din Cluj a fost atacat de un câine lăsat liber cu bună știință de proprietar, pe strada Salcâmului, astăzi, 9 septembrie.

Mai exact, în jurul orei 07:30, în timp ce se afla la plimbare cu propria lui cățelușă, aceștia au fost atacați de un rottweiler, care nu era ținut în lesă de stăpânul lui. Atât el, cât și animalul său, au avut de suferit în urma acestui incident. Bărbatul s-a ales cu o căzătură, zgârieturi pe corp și pantalonii rupți. 

Clujeanul a relatat întâmplarea pe o rețea de socializare, pentru a atrage atenția asupra acestor evenimente și pentru a semnala nesimțirea anumitor oameni care nu își plimbă animalele în moduri corespunzătoare. 

,,Atenție celor care merg la plimbare cu cățeii pe valea care se întinde de la strada Salcamului! 

Azi dimineață pe la ora 7:30 cătelușa mea a fost atacată de un rottweiler. Acesta era la plimbare cu stăpânul, dar fără lesă. Stăpânul nu își controlează deloc câinele, degeaba îl strigă, că nu ascultă. A mea era în lesă, așa am putut să o trag, de câte ori a pus gura pe ea. Din fericire nu a mușcat-o. Eu m-am ales cu o căzătură, cu pantalonii rupți și zgârieturi. 

Stăpânul a venit după ce toată faza s-a terminat, fără stres. Și mi-a spus că e normal, că "e teritoriul lui" . Și "pentru știința ta, în fiecare zi la ora asta e liber". Și că pot face liniștită plângere,” a povestit un clujean pe o rețea de socializare.

ff1.jpg

ff2.jpg



Comentarii Facebook