Un șofer a ajuns cu mașina în gardul unei case din Cluj! Băuse câteva pahare și nu avea nici permis. Bărbatul a fost transportat la spital


Un șofer a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina în gardul unei case în zona localității Luna de Jos din comuna Dăbâca, Cluj.

Totul s-a întâmplat miercuri după-amiază, în jurul orei 17.10, la fața locului intervenind de urgență un echipaj al pompierilor de la Punctul de Lucru Jucu al Detașamentului din Dej și un echipaj de Ambulanță.

Bărbatul de  36 de ani, circula cu autoturismul din direcția comunei Dăbâca spre DN 1C, moment în care ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil și un stâlp, spun polițiștii.

Șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit gherlainfo.ro.

,,Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital.”, transmite ISU Cluj.

De asemenea, polițiștii au descoperit că bărbatul băuse înainte să urce la volan.

,,Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat rezultatul de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, tansmite IPJ Cluj.


Comentarii Facebook