Un șofer beat criță a fost reținut de polițiști. A intrat cu mașina în alt autoturism și a fugit de la locul faptei


Un accident rutier care a rezultat doar cu pagube materiale s-a petrecut în seara de 1 iulie, în jurul orei 23:15, în Cluj-Napoca, pe strada Traian Vuia. Un bărbat beat de 45 de ani din Bistrița-Năsăud s-a aruncat cu mașina personală într-un alt autoturism, apoi a fugit de la locul accidentului.

,,La data de 2 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 45 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier, aflându-se sub influența alcoolului.

Evenimentul s-a produs în data 1 iulie a.c., în jurul orei 23.15, pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca. 

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, respectiv un bărbat de 45 de ani din județul Bistrița-Năsăud, care, la punerea în mișcare de pe loc cu autoturismul, ar fi acroșat un autoturism ce se afla staționat, la volanul căruia se afla un alt bărbat.

În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale, iar conducătorul de 45 de ani a plecat de la locul evenimentului, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unui echipaj rutier.

În acest context, bărbatul de 45 de ani a fost depistat, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au emis o ordonanță de reținere a celui în cauză, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului," au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Comentarii Facebook