Sambata 5 Octombrie

Un șofer din Capitală a înfuriat-o la culme pe o clujeancă: „Am ieșit cu căruciorul pe carosabil săracule, nu stați în oraș dacă n-aveți bani de parcare”


O mămică din Cluj a reacționat dur pe un grup de Facebook destinat șoferilor clujeni, după ce a fost nevoită să iasă cu căruciorul pe carosabil din cauza unei parcări neregulamentare. 

Incidentul a avut loc în apropierea unei parcări plătite, dar șoferul din Capitală a preferat să parcheze pe trotuar, blocând trecerea pietonilor.

„Exact ca un b*u ai parcat! Am vrut să îți las 4 lei în parbriz, să ai de parking, care e doar la 5 m depărtare… Degeaba vă plângeți că nu sunt parcări. Sunt, dar sunteți atât de săraci că nu vă îndurați să dați banii. 

A trebuit să ies cu căruciorul pe carosabil pentru că nu pot să merg frumos pe trotuar, să ajung la trecerea de pietoni de la parking… 4 lei, săracule sau săraca ce ești! 

Nu stați în oraș dacă nu aveți bani de parcare. Data viitoare, cheia. Să fie clar”, a scris o mămică pe un grup de Facebook dedicat șoferilor clujeni. 

non.jpg


Comentarii Facebook