Duminica 8 Septembrie

Un șofer s-a prefăcut că își încarcă mașina electrică pentru a avea un loc de parcare în centrul Clujului:,,Stația figurează că este liberă”


Bătălia pentru locurile de parcare din Cluj a ajuns la un nou nivel. Un șofer care are o mașină electrică a descoperit o nouă metodă cum să își facă viața mai ușoară și să nu își mai bată capul cu locurile de parcare.

Momentul a fost surprins de către un alt șofer, care a observat o mașină electrică, tip Hyundai, lăsată la încărcat. Surpriza? Autoturismul doar părea că se încarcă. Aceasta era conectată la încărcare, fără ca mașina să primească însă curent. Astfel, șoferul a beneficiat de un loc de parcare gratuit și convenabil.

,,Mai nou este la moda să se conecteze mașina la încărcare, fară să dăm drumul la încărcare, doar de dragul de a ocupa locul de parcare, de 2-3 ore stai acolo, și stația figurează că este liberă. Măcar lasă-ți numărul de telefon în bord să-ți dau un apel să eliberezi și să încarc și eu. A trebuit să inventez parcare pentru a-mi încărca mașina," a transmis șoferul care a surprins momentul.

Întâmplarea a fost publicată pe un grup de pe o rețea de socializare și a stârnit diferite reacții printre șoferii din Cluj.

,,Nu ai numărul de la ridicări? Așa o ridică și o duce la Someșeni la încărcare,” a comentat un utilizator.

,,Nu e simplu cu parcarea în centru,” a răspuns un alt șofer.

,,Electrocasnicele se țin în casă,” a glumit un bărbat.


Comentarii Facebook