Un șofer și-a găsit mașina distrusă într-o parcare de pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca: „A crezut că iese la polish. Oameni fără caracter”


Un clujean a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce și-a parcat mașina pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca, în fața Colegiului Naţional „George Coşbuc”. 

Bărbatul susține că un alt participant la trafic i-a spart stopurile și a zgâriat mașina, după care a dispărut fără urmă. 

În cazul în care a fost cineva martor la acest incident de pe strada Avram Iancu (fix peste drum de Liceul George Coșbuc), vă rog să mă contactați. Oameni fără caracter”, a scris clujeanul pe o rețea de socializare, în încercarea de a-l găsi pe cel care i-a distrus mașina. 

Internauții au reacționat imediat, iar o persoană susține că a fost martoră la incident. 

Atunci am trecut pe acolo, era ceva SUV, Suzuki, dacă nu mă înșel, mai vechi. Deja trecusem când am auzit lovitura. Sigur trebuie să fie camere de vedere undeva pe stradă. Era gri.

Deja trecusem când am auzit lovitura, cred că cu roata de rezervă de pe portbagaj a intrat. Oricum, s-a auzit și tare.”, a relatat un posibil martor la incident.

O altă persoană care a trecut printr-o situație similară i-a recomandat clujeanului să solicite imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Îmi pare rău de ce ai pățit, știu cum e. Oare nu sunt camere care să bată în zona aia? Eu am mers la constatări daune și ziceau că vor verifica ei camerele dacă sunt, la cât de nesimțiți sunt unii, slabe șanse să recunoască”, a scris o altă persoană care s-a confruntat cu nepăsarea șoferilor neatenți.

Pe de altă parte, au fost și internauți care au ales să facă haz de necaz: „A crezut că iese la polish”.

Comentarii Facebook