Un student de la USAMV Cluj va pedala 1200 km cu bicicleta, de unul singur, ca să strângă donații pentru Denisa, o fetiță născută fără brațe


Mihai Bochiș, un student dedicat din Cluj, va pedala peste 1.200 de kilometri pentru a salva o viață. El va parcurge traseul Cluj-Oradea-Timișoara-Sibiu-Brașov-București-Constanța, pentru Denisa, o fetiță născută fără brațe. Turul caritabil începe vineri, 20 septembrie.

„Liga Studenților este entuziastă să anunțe demararea proiectului "1200km de Speranță"! Acesta constă într-un tur caritabil de bicicletă de-a lungul României pentru conștientizare și de strângere de donații pentru cazul Denisei. Denisa s-a născut fără ambele brațe și are nevoie de ajutorul nostru pentru operația de protezare și o șansă la o viață normală. 

Orice donație este semnificativă, dar va rugăm mult sa ne dați și un like și un share, pentru a răspândi campania la cât mai multe persoane.

Pentru a atrage atenția asupra acestui caz, colegul nostru Mihai va parcurge 1200km cu bicicleta de unul singur pe traseul Cluj- Oradea- Timișoara- Sibiu- Brașov- București- Constanța începând de vineri, 20/09”, transmite Liga Studenților Științelor Vieții CN - LSSV.

1.jpg

Tânăra de doar 21 de ani, poartă o poveste tulburătoare. Născută fără ambele brațe, diagnosticată cu amelie bilaterală, Denisa a învățat să trăiască o viață limitată de lipsa membrelor superioare. Mama este singurul ei sprijin, o îngrijește cu devotament, însă visul Denisei este să devină independentă. Denisa alături de mama ei a mers la diferite centre de ortoprotezare din România pentru a afla dacă are posibilitatea de a-și pune proteze pentru mâini însă din păcate răspunsul nu a fost favorabil. Singura soluție a venit de la un centru de protezare Franța, unde i s-a recomandat o pereche de proteze bionice pentru membre superioare destinate brațelor de origine congenitală, însă costul acestor proteze este enorm având în vedere că singurul venit al familiei este indemnizația Denisei și cea de însoțitor al mamei.

Vezi detalii aici! 

Comentarii Facebook