Duminica 8 Septembrie

Un tânăr de 18 ani a dispărut în Tarnița! Intervin scafandrii din Cluj și elicopterul SMURD / UPDATE Tânărul a murit- FOTO

UPDATE ora 17:26  Tânărul a murit

Victima a intrat din nou în stop cardio-respirator, înainte ca elicopterul sa decoleze. Din păcate, de această dată nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

-----------------------------

UPDATE 

Tânărul a fost găsit și scos la mal. Fiind în stop cardio-respirator i-au fost aplicate manevre de resuscitare. Din fericire, acestea au avut sucess iar tânărul a fost transportat de urgență la spital cu elicopterul SMURD.

 ,,Este vorba despre un tânăr de aproximativ 18 ani, inconștient, aflat în stop cardio-respirator. Se aplică manevre de resuscitare.

Manevrele de resuscitare au avut succes. Tânărul va fi transportat la spital cu elicopterul.", transmite ISU Cluj

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WhatsApp Image 2024-07-12 at 16.31.26_b873a296.jpg

Știrea inițială

Pompierii clujeni au intervenit de urgență vineri după-amiază, după ce au fost alertați cu privire la disparția unui bărbat în lacul Tarnița.

La fața locului se deplasează un echipaj medical dar și scafandrii de la  Detașamentul 1 Cluj-Napoca și împreună cu scafandrii Salvamont.

,,La fața locului se deplasează un echipaj de la Garda Gilău, precum și ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă. În paralel, spre locul solicitării se îndreaptă și echipajul de scafandri de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca.”, transmite ISU Cluj.

De asemenea, la fața locului va ateriza și elicopterul SMURD, pentru a oferi ajutor medical.

WhatsApp Image 2024-07-12 at 16.31.25_2707f516.jpg

Comentarii Facebook