Un tânăr de 32 de ani a murit după ce a căzut de pe un baraj, în Cluj. Martorul care a surprins incidentul dramatic susține că gestul a fost intenționat


Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Bihor, a fost găsit fără suflare lângă un lac din comuna Poieni. IML a preluat cadavrul pentru efectuarea necropsiei.

Cadavrul unei persoane de 32 de ani a fost găsit în apropierea lacului Floroiu din localitatea Lunca Vișagului. Un martor ocular care a văzut ceea ce s-a întâmplat susține că gestul bărbatului din județul Bihor a fost unul intenționat.

„La data de 1 iulie, în jurul orei 05.25, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex masculin ar fi căzut de pe barajul lacului Floroiu, din localitatea Lunca Vișagului.

La fața locului, din nefericire, a fost constatat decesul persoanei, respectiv a unui bărbat, de 32 de ani, din județul Bihor”, a transmis IPJ Cluj.

„Cadavrul acestuia a fost transportat la IML Cluj, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Sunt efectuate în continuare cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se mai precizează în comunicat.


Comentarii Facebook