Duminica 8 Septembrie

Un tânăr din Cluj s-a stins din viață în Spania. Familia îndurerată are nevoie de bani pentru repatriere: „Vrea să-l aducă acasă, să-și ia rămas bun”


Sebi, un tânăr din Câmpia Turzii, județul Cluj, a decedat în Spania. Familia sa are nevoie de ajutor financiar pentru a-l repatria. Vorbim despre 5.500 de euro, sumă care depășește posibilitățile lor financiare.

Orice sumă este binevenită spun cei care au lansat apelul pe rețelele de socializare împreună cu datele de contact ale beneficiarului, transmite turdanews.net

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Sebi! În urma cu 9 ani a plecat în Torrejón de Ardoz, Spania, la muncă pentru a-și face un trai mai bun și pentru a-și putea ajuta familia! Astăzi, primim dureroasa veste că s-a stins din viață. Familia îndurerată vrea să-l aducă acasă să-și ia rămas bun de la el și să-l înmormânteze în țara lui!

Costurile sunt destul de mari, 5500 euro iar apropiații nu-și pot permite această sumă! Haideți să ne mobilizam să adunam acești bani și să-l aducem acasă. Orice sumă e binevenită și ne ajută enorm! Odihnă veșnică și sincere condoleanțe mamei și surorilor. 

Las numărul de telefon și iban-ul Lore Groza, sora lui!

RO65BACX0000002657348000 Ivanyi Loredana Liana

+40 720 590 158-Loredana!”, este apelul lansat de persoanele apropiate.

Comentarii Facebook