Un taximetrist din Cluj a zbierat la un copil de patru ani să coboare din mașină pentru că ,,lui nu «i se merită»” cursa: ,,Lipsit de decență umană”


Nesimțirea unor taximetriști din Cluj nu are limite. O mămică alături de copilul ei de patru ani au trecut printr-o experiență bulversantă cu un astfel de șofer. 

Mai exact, în timp ce se aflau la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca, proaspăt întorși dintr-un conediu, aceștia au dorit să apeleze la un taximetrist care să îi ducă până la locuința lor din Apahida. 

Femeia s-a oferit să plătească 50 de lei pentru o cursă care normal ar costa doar 10 lei, potrivit clujencei. Cu toate acestea, taximetristul a negociat pentru suma de 60 de lei, iar femeia a acceptat. Totuși, aceasta l-a rugat pe taximetrist să îi dea un bon fiscal, moment în care acesta a devenit furios și a zbierat la copil să se dea jos din mașină, pentru că această cursă ,,nu se merită”.

„Eu (mama) eram cu copilul meu minor (4 ani) în aeroportul din Cluj-Napoca și am urcat în prima mașină disponibilă de pe culoarul stației de taxi din aeroport. Deoarece ne întorceam din concediu, aveam și 2 genți de călătorie cu noi. Locuim în Apahida (deci cursa „nerentabilă”) și i-am zis d-lui taximetrist că sunt dispusă să îi achit 50 lei pentru o cursă care costă normal 10 lei, conform aplicației Bolt. A zis că el refuză să facă cursa și dacă într-adevăr dorim, ne duce, dar pentru 60 lei. Eram obosită, copilul... nu mai zic... era deja urcat în mașină. Am acceptat și l-am rugat să îmi dea bon la final. Moment în care, devenit furios, i-a strigat copilului de 4 ani să se dea jos din mașină, că lui nu „i se merită” cursa... Acest comportament lipsit de decență umană și etică profesională nu trebuie să fie tolerat. E revoltător modul în care se afișează ca niște „atotputernici” unii taximetriști. Zic unii, pentru că următorul taximetrist la care am apelat (altă companie) a fost UMAN și a acceptat cursa fără nicio problemă. M-am bucurat să văd că totuși mai există oameni printre oameni,” a sesizat clujeanca.


Comentarii Facebook