Un taximetrist neatent a înapoiat, din greșeală, banii călătorilor. Norocul lui au fost doi clujeni cumsecade


O întâmplare care arată că oamenii din Cluj au inimă mare și că le pasă s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în noaptea de 28 spre 29 august. 

După ce s-au întors din orașul Valencia, doi clujeni au luat un taxi înspre casă de la aeroportul din Cluj. La destinație, cursa valora 40 de lei, iar aceștia au dorit să plătească cu o bancnotă de 100 de lei. 

Din greșeală, taximetristul a înapoiat suma în două banconte de 50 de lei. Clujenii încearcă acum să găsească taximetristul și să îi ofere suma pe care o datorează.

„În noaptea de 28 spre 29 august am luat un taxi de la aeroportul Cluj. Noi am aterizat cu cursa de Valencia. Am solicitat cursa până pe str. …. Am efectuat cursa cu un ……….. Am achitat 100 lei, cursa fiind 40 lei. Din greșeală, d-l taximetrist ne-a dat rest tot 100 lei, două bancnote de 50 lei. Era întuneric și nu am observat. Nici noi, de asemenea. Am constatat abia azi greșeala. Noi am dori să luăm legătura cu d-l respectiv să plătim cursa.”, a scris clujeanul pe o rețea de socializare.


Comentarii Facebook